15 maart organiseerde de VCE (Vereniging Coffeeshops Eindhoven) in Café Stage te Eindhoven een politieke avond, met livestream op radio en YouTube.

16 maart 2015 - We zijn onderweg naar de Provinciale Statenverkiezingen. De dan vers gekozen Provinciale Statenleden kiezen later, dinsdag 26 mei 2015, met z'n allen een nieuwe Eerste Kamer. Ga Stemmen in alle Staten voor de Eerste Kamer!

De verkiezingen worden op 18 maart 2015 gehouden.

5 juni 2013 - Ter informatie een brief gericht aan de gemeenteraad Eindhoven verzonden afgelopen november 2012.

De brief werd verstuurd om raadsleden van gedegen informatie te voorzien m.b.t wietpas en nieuwe regelingen.

27 maart 2013 - Vorig jaar april, omstreeks de tijd dat de omstreden wietpas eraan kwam, vroegen we aan personen die zich niet wilde registreren om hun 'Bloemlezing tegen de wietpas'. Middels een aanwezig formulier konden ze deze anoniem inleveren.

18 september 2013 - Naar aanleiding van een commissievergadering waarin het Eindhovense cannabisbeleid ter sprake komt, heeft VCE wederom een brief aan de Eindhovense raadsleden verzonden.

Doel van de brief is raadsleden voorzien van goede, gedegen informatie met betrekking tot de ontwikkelingen (verleden en heden) op vlak van gedoogbeleid en om met concrete voorstellen te komen.