U bent hier: Persberichten

Persberichten

Persbericht 4 maart 2014

Coffeeshops organiseren een politieke avond.

Politieke avond 5 maart

EINDHOVEN – De Vereniging Coffeeshops Eindhoven (VCE) organiseert een politieke avond waaraan kandidaten van verschillende politieke partijen aanwezig zullen zijn om antwoord op vragen van bezoekers te geven, die zich kunnen aanmelden via ww.vce-eindhoven.nl.

Persbericht 19 februari 2010

Coffeeshops roepen klanten op cannabisvriendelijk te stemmen.

VCE-campagne raadsverkiezingen

EINDHOVEN – Met de slogan '4 minuten van je tijd voor 4 jaar beter cannabisbeleid' voeren de Verenigde Coffeeshops Eindhoven (VCE) campagne rond de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Doel is opkomstbevordering en bewustwording bij coffeeshopbezoekers.

Persbericht 11 december 2009

Na dreiging van Veilig Verkeer Nederland

VCE schort Groene Bob campagne tijdelijk op

EINDHOVEN – De Verenigde Coffeeshops Eindhoven (VCE) schort haar geplande campagne rond cannabis en verkeer tijdelijk op, in afwachting van de juridische stappen die Veilig Verkeer Nederland heeft aangekondigd. VVN stelt dat Bob een beschermd merk is.

Persbericht 10 december 2009

Coffeeshops willen bijdragen aan verkeersveiligheid

VCE lanceert Groene Bob campagne

EINDHOVEN – De Verenigde Coffeeshops Eindhoven (VCE) lanceren deze maand een campagne rond het thema cannabis en verkeer: de Groene Bob. Doel van de campagne is het bijdragen aan de verkeersveiligheid en het informeren van cannabisconsumenten over de aangescherpte regelgeving.

v o o r l i c h t i n g

wat is wiet?bottom01 wat is hasj?bottom02 wat is een joint?bottom05 wat is blowen?bottom03 verstandig gebruik!bottom04