U bent hier: Links

Links

Inhoudsopgave
Links
Coffeeshopbonden
Alle pagina's

 

 


DE GROENE BOB

groenebobCannabisgebruik in het verkeer is verboden en kan met de nieuwe speekseltest eenvoudiger worden opgespoord door de politie. Ben je met de auto? Speel dan op zeker en kies een Groene Bob! De Groene Bob blowt of drinkt niet, zodat hij of zij andere mensen veilig naar huis kan rijden.

 


VERENIGING VOOR OPHEFFING VAN HET CANNABISVERBOD

 logo-VOCWelkom bij de VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet. 

 


WE SMOKE

 logo-wesmokeWeSmoke is een consumentenbond voor cannabisconsumenten én alle mensen die met cannabis te maken hebben of geconfronteerd worden. We Smoke is de schakel tussen consument, coffeeshop en de politiek.

 


 ADVIESBURO DRUGS

 logo-adviesburo-drugsHet Adviesburo Drugs is in 1986 opgericht door August de Loor en is in 1994 overgegaan in een stichting. Het Adviesburo heeft een dagelijks spreekuur waar drugs kunnen worden getest, een drugsinfolijn en informeert en adviseert intermediairs binnen de wereld van drugs en druggebruik.

 


CANNABISTRIBUNAAL
logo-cannabistribunaalOp maandag 3 mei 2010 vindt het tweede Cannabis Tribunaal plaats in Dudok, Den Haag. Burgemeesters, politiemensen, wetenschappers en activisten kruisen de degens over de centrale stelling: het cannabisverbod is schadelijk voor de Nederlandse samenleving. Opnieuw zal een rechtbank oordelen over de gebruikte argumenten. Dries van Agt, winnaar van de Cannabis Cultuurprijs 2009, spreekt het slotwoord.

 


 

 v o o r l i c h t i n g

wat is wiet?bottom01 wat is hasj?bottom02 wat is een joint?bottom05 wat is blowen?bottom03 verstandig gebruik!bottom04