U bent hier: In de pers Coffeeshops wijzen op 'cannabisvriendelijke' partijen

Coffeeshops wijzen op 'cannabisvriendelijke' partijen

24 februari 2010 - ED - EINDHOVEN - De vereniging van Eindhovense coffeeshops (VCE) is een campagne gestart om de liefhebbers van hasj en wiet in de stad bewust te maken van een 'cannabisvriendelijk' keuze bij de raadsverkiezingen op woensdag 3 maart.

Dertien shops hebben posters opgehangen en flyers voorradig om bezoekers te wijzen op de partijen die voor een 'beter cannabisbeleid' zijn. Onder het motto: '4 minuten van je tijd voor 4 jaar beter cannabisbeleid'.

button Button 'Ik stem cannabisvriendelijk' "We proberen op deze manier bewustwording en aan opkomstbevordering te doen", zegt Han Dielesen, bestuurslid van de VCE. Tien Eindhovense partijen zijn volgens de coffeeshops voorstander van 'een beter beleid', de christelijke partijen,Eindhoven Nu en de LPF ontbreken. De informatie is gebaseerd op verkiezingsprogramma's en antwoorden op vragen die aande partijen zijn gesteld. De mensen kunnen ook buttons met 'ik stem cannabisvriendelijk' voor 1 euro kopen. De opbrengst gaat naar 'het groene doel', de vereniging van cannabisconsumenten en de vereniging voor opheffing van het cannabisverbod.

Lees hier het artikel bij ED

v o o r l i c h t i n g

wat is wiet?bottom01 wat is hasj?bottom02 wat is een joint?bottom05 wat is blowen?bottom03 verstandig gebruik!bottom04