U bent hier: Blog Worldwide Marijuana March 2010

Worldwide Marijuana March 2010

WorldwideMarijuanaMarch-2010 Worldwide Marijuana March 2010 26 april 2010 - Op 1 mei (rain date 8 mei) zal de Worldwide Marijuana March 2010 gehouden worden in meer dan 300 steden wereldwijd. Ook in Amsterdam en Brussel zijn initiatieven georganiseerd voor die dag. Cannabisconsumenten worden  opgeroepen om massaal te verzamelen door middel van o.a. flyers, posters en promopakketjes. De organisatie achter de Belgisch dag maakt hierbij handig gebruik van coffeeshops in de grensstreeken om Belgen te mobiliseren naar Brussel.

Logo_Cannabis_Bevrijdingsdag_2010 Cannabis Bevrijdingsdag 2010 In Amsterdam is er op 8 mei de Cannabis Bevrijdingsdag, georganiseerd door VOC. Op het programma staan diverse sprekers, muziek en entertainment, een cannabis filmfestival, een hennepmark en attracties. Posters en flyers liggen bij diverse VCE-leden in de coffeeshop om consumenten in beweging te krijgen naar Amsterdam gaan. Voor een volledig programma kan je terecht op de site van VOC.

TrekuwPlant Trek uw plant In Brussel is er op 8 mei een picknick & poëzie voor planttrekkers, met daarnaast diverse artiesten en sprekers. Organisator is Trek uw plant. Promopakketjes van 'Trek uw plant', met oproep om op 8 mei naar Brussel te gaan,  liggen bij diverse VCE-leden in de coffeeshop. Lees meer over het initiatief op de site van Trek uw plant.

Met het oog op de toenemende repressie van de overheid  ten aanzien van cannabis wordt het hoog tijd te laten zien dat een tevreden roker geen onruststoker is en cannabis nodig aan bevrijding toe is. Ga op 1 of 8 mei naar de stad van je keuze, waar ook ter wereld.

Wil je weten welke steden allemaal deelnemen? Kijk dan op de website van Worldwide Marijuana March 2010.

WorldwideMarijuanaMarch-2010

v o o r l i c h t i n g

wat is wiet?bottom01 wat is hasj?bottom02 wat is een joint?bottom05 wat is blowen?bottom03 verstandig gebruik!bottom04