U bent hier: Blog

Blog

Cannabisbevrijdingsdag 2014

26 mei 2014 - De jaarlijkse Cannabisbevrijdingsdag, georganiseerd door VOC, vind ook dit jaar plaats, zij het op een andere locatie. Op 15 juni is dan ook iedereeen die het hoog tijd vind dat Cannabis gelegaliseerd wordt van harte welkom in het Flevopark te Amsterdam.

Steun Doede de Jong

14 mei 2014 - Nederlands bekendste wietkweker en VOC'er van het eerste uur Doede de Jong is afgelopen 25 april veroordeeld tot twee maanden voorwaardelijke gevangenisstraf met een proeftijd van twee jaar, 100 uur werkstraf en een ontnemingsvordering van 233.282,60 euro.

Open brief aan minister Schippers

27 maart 2012 - Zes organisaties sturen vandaag een open brief aan minister van VWS Edith Schippers over het cannabisbeleid van dit kabinet. 'Als u instemt met de aangekondigde maatregelen, maakt u zich medeverantwoordelijk voor een beleid dat schadelijk is voor de volksgezondheid en dat van Nederland een natie van drugsrunners zal maken.

De Achterdeur

1 maart 2012 - Stichting Globaleye en FreshTV., makers van 'Het waterbedeffect' duiken ditmaal in de geschiedenis van de achterdeurproblematiek. Hoe is het mogelijk dat coffeeshops worden gedoogd maar dat de aanlevering van wiet nog steeds strafbaar is? Toch was het ooit geregeld, in Groningen.

Zou het ze dan nu gaan lukken in de Tweede Kamer?

24 februari 2012 - Debatteren over drugs lijkt een moeilijke aangelegenheid voor Tweede Kamerleden. Het als sinds 2008 steeds maar weer uitgestelde drugsdebat lijkt er nu eindelijk aan te komen.

Pagina 1 van 7

v o o r l i c h t i n g

wat is wiet?bottom01 wat is hasj?bottom02 wat is een joint?bottom05 wat is blowen?bottom03 verstandig gebruik!bottom04