U bent hier: Acties Goed coffeeshopsnieuws gepaard aan voorlichting

Goed coffeeshopsnieuws gepaard aan voorlichting

Goed-coffeeshopnieuws Goed coffeeshopnieuws 7 oktober 2008 - Het is wel een beetje raar 32 jaar... Met deze inleidende woorden begint de brochure 'Goed Coffeeshopnieuws' die samen met de nieuwe voorlichtingsflyer van VCE vers van de pers rolden.

In deze heldere en kleurrijk geïllustreerde brochure presenteren de leden van VCE hun bedrijven. Er wordt aandacht besteed aan wat de ondernemers aan werk verzetten om de scheiding der markten te realiseren.

voorlichting Voorlichtingsflyer VCE Daarnaast is er in de brochure ook uitleg over aspecten als wat een coffeeshop is, wat AJHOG-criteria zijn, wat is uitsterfbeleid, wat is de voorraadregel, wat hash en weed zijn.

De voorlichtingsflyer bevat tips voor verstandig gebruik. Deze zal voortaan, samen met folders van Novadic, bij alle leden van de VCE in de coffeeshop beschikbaar zijn voor de consumenten.

De brochure en flyer werden aan alle burgemeesters en gemeentegriffie in de regio aangeboden en aan het bestuur van de provincie Noord Brabant gestuurd.

v o o r l i c h t i n g

wat is wiet?bottom01 wat is hasj?bottom02 wat is een joint?bottom05 wat is blowen?bottom03 verstandig gebruik!bottom04