U bent hier: Acties VVCC komt 'Op de coffee bij...'

VVCC komt 'Op de coffee bij...'

logo-VVCC-2010 Logo Vereniging voor Cannabis Consumenten 30 november 2009 - Vandaag ontvingen we een mail van VVCC (Vereniging Voor Cannabis Consumenten). Zij geven daarin te kennen dat ze een project aan het opzetten zijn genaamd 'Op de coffee bij...'

Het project bestaat uit een cannabis quiz en een kleine enquête waarin de mening van de cannabisconsument over de voorgenomen veranderingen van het ministerie wordt vastgelegd.

Doel van het project is om cannabisconsumenten te informeren over het Nederlandse beleid ten aanzien van cannabis en de veelzijdigheid in zijn algemeen. Ook is het de bedoeling de consument bewuster te maken van het beleid wat we nu hebben en wat voor veranderingen er staan te wachten als er geen actie ondernomen wordt. Daarnaast is het voor de vereniging een manier om consumenten directer te kunnen aanspreken.

Bedoeling is om 'Op de coffee bij...' te organiseren in coffeeshops doorheen Nederland. Vandaar het verzoek aan VCE om een coffeeshop in Eindhoven waar dit plaats zou kunnen vinden.

Lees meer over 'Op de coffee bij...' op de website van VVCC

v o o r l i c h t i n g

wat is wiet?bottom01 wat is hasj?bottom02 wat is een joint?bottom05 wat is blowen?bottom03 verstandig gebruik!bottom04